Το Οινοποιείο μας

Εδώ και τρείς γενιές, στο οινοποιείο Παπαγρηγορίου παράγουμε κρασιά και παραδοσιακό τσίπουρο εκλεκτής ποιότητας, με ξεχωριστό χαρακτήρα και γεύση.

Σήμερα, ο Βασίλειος Παπαγρηγορίου συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης με μεράκι και υπευθυνότητα, που του επιτρέπουν να εξασφαλίζει τη συνεχή ανάπτυξη του οινοποιείου, έχοντας ως βασικό στόχο να την ικανοποίηση όσων θέλουν να συνοδεύουν τις στιγμές τους με εκλεκτά κρασιά.
Η συλλογή των κρασιών του οινοποιείου Παπαγρηγορίου αποτελείται από ερυθρά κρασιά, όπως είναι τα κρασιά Merlot, Syrah, Granaz, Rouge, Μοσχόμαυρο και Μοσχάτο, καθώς και τα λευκά κρασιά Ροδίτης, Ugni Βlanc, Σαββατιανό και Zουμιάτικο. Επιπλέον, διαθέτουμε χύμα παραδοσιακό τσίπουρο που παράγεται μέσα από άμβυκες (άδειες διημέρων).

 

Η φιλοσοφία του οινοποιείου μας βασίζεται στο πάντρεμα του παραδοσιακού τρόπου παραγωγής κρασιού και των σύγχρονων μεθόδων επεξεργασίας. Το πάθος και την αγάπη μας για το κρασί και το παραδοσιακό τσίπουρο φαίνεται σε κάθε γουλιά!


Συνδυάζουμε τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής οίνου με τις πιο σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας και φέρνουμε στο ποτήρι σας εκλεκτά κρασιά και παραδοσιακό τσίπουρο, που σας συντροφεύουν σε κάθε στιγμή της ζωής σας.